medMatch_Referral_Networking
x

Jaringan MedMatch vs. eFax

Kanthi Jaringan MedMatch, sampeyan bisa ngaso kanthi ngerti manawa piranti lunak kasebut ngidini sampeyan:

MedMatch

EHR eFax

Nggawe rujukan

Priksa_Tandha
Priksa_Tandha

Nggawe rujukan elektronik

Priksa_Tandha
Cross_Mark

Pre-kualifikasi asuransi pasien ing jaringan

Priksa_Tandha
Cross_Mark

Lacak sembarang rujukan

Priksa_Tandha
Cross_Mark

Nggawe komunikasi pasien-sentris

Priksa_Tandha
Cross_Mark

Nindakake pertukaran data pasien liwat interoperabilitas EHR

Priksa_Tandha
Cross_Mark

Dadi aman & tundhuk karo Undhang-undhang Cures

Priksa_Tandha
Cross_Mark

MedMatch Ngotomatisasi Proses Rujukan

Ngotomatisasi Proses Rujukan

Tambah Kepuasan Pasien

Saben dokter sing dirujuk utawa panyedhiya layanan medis tambahan diwenehi rating peer dening dokter sing ngrujuk nalika ditampa cathetan / asil pasien lan survey pasien.

Komunikasi sing luwih apik lan Tindak Lanjut

Kita mbantu ngotomatisasi proses rujukan lan cocog karo rujukan pasien karo dokter sing wis kualifikasi lan panyedhiya layanan medis tambahan.

Kartu_medical
Pasien_rujukan

Jaringan MedMatch Wuku

Dadi anggota dina iki

Jaringan MedMatch

Manajemen Rujukan Pasien lan Exchange Informasi

MedMatch_Peserta_Jaringan

Carane MedMatch Network Nyambut gawe

... ing enem langkah gampang.

  • ikon-riko
    Pasien ngunjungi dokter perawatan utama kanggo evaluasi
  • Wektu_Refferal
    MedMatch ngirim pangeling janjian menyang pasien
  • Pasien_Profil
    PCP nggawe rujukan menyang spesialis nggunakake MedMatch
  • Puzzle_Icon
    MedMatch verifikasi manawa spesialis nampa asuransi pasien lan jadwal janjian
  • MedMatch_Cloud_Services
    PCP ngunggah cathetan pasien liwat platform sing cocog karo HIPAA
  • Bintang_ikon
    Spesialis ndeleng pasien lan ngirim cathetan konsultasi menyang PCP

MedMatch dirancang supaya sampeyan ngerti saben langkah kanthi ngirim kabar tindakake

MedMatch - Mitra Manajemen Rujukan

Referral_Group

MedMatch Network minangka mitra manajemen rujukan sing ditingkatake kanggo praktik sampeyan.

Iki minangka solusi manajemen rujukan pasien sing efisien lan dipercaya. Malah ngidini sampeyan lan pasien menehi rating pengalaman konsultasi. Umpan balik penting iki nambah kinerja praktik lan ngilangi frustasi pasien ing proses rujukan lan perawatan.

Jaringan MedMatch minangka komunitas profesional medis sing nduweni kualifikasi sing kasedhiya kanggo sampeyan kapan wae, ing ngendi wae.

pitunjuk liyane

Jaringan MedMatch Program Anggota Piagam

Mlebu kanggo Program Anggota Piagam MedMatch. Klik kene kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Ndaftar

Referral_statistics

MedMatch Ngoptimalake Wektu & Sumber Daya

MedMatch nggunakake intelijen buatan kanggo njamin efisiensi rujukan, manajemen rujukan sing diatur, perawatan pasien sing luwih apik, lan pengalaman sakabèhé sing luwih apik.

Dokter lan pangurus MedMatch sing ditugasake duwe akses menyang wawasan data sing bisa ditindakake tengen saka dashboard MedMatch. MedMatch mbantu sampeyan fokus ing faktor kritis kanggo nambah revenue praktik.

Nggawe, nampa, lan nglacak rujukan medis. Ngatur tanggalan praktik kanggo siji utawa luwih lokasi utawa sawetara dokter.

Gawe Jaringan Rujukan Berkualitas Sampeyan Dina iki!

*

MedMatchers

Mangkene apa sing dikandhakake pangguna babagan MedMatch

PIC
Dr. Mauricio Melhado Kardiolog
penawaran
Kanggo praktik anyar, platform iki nawakake visibilitas cepet ing komunitas
PIC
Dr. Olayemi Osiyemi Spesialis Penyakit Infeksi
penawaran
Iki minangka alat sing apik kanggo Organisasi Perawatan Akuntabel (ACOs)
PIC
Dr. David Soria Kedokteran Darurat
penawaran
Rumah sakit bisa entuk manfaat kanthi signifikan kanthi nggabungake MedMatch menyang sistem rekam medis elektronik (EMR) kanggo ngatur lan nglacak rujukan sing luwih apik.