Buang Fax.
Apa sampeyan ing MedMatch Network durung?

Rujukan Medis sing Ditingkatake kanggo Dokter lan Pasien

Jaringan MedMatch

Manajemen Rujukan Pasien lan Exchange Informasi

MedMatch_Peserta_Jaringan

Mission kita

Nggampangake manajemen rujukan pasien lan ijol-ijolan informasi supaya kabeh pasien ing saindenging negara nampa perawatan sing lancar.

Medical_Diagnosis_Network

Visi Kita

MedMatch mbayangake jagad sing praktisi medis lan pasien komunikasi lan ijol-ijolan informasi kesehatan kanthi gampang lan aman kanggo nambah pangiriman perawatan kesehatan.

MedMatch_Services

Kisah Jaringan MedMatch

Dirancang dening dokter kanggo dokter

Aku ngerti langsung carane mumetake sistem pasien rujukan saiki kanggo kabeh wong sing melu. Nalika wong sing dikasihi ngenteni sawetara sasi kanggo janjian Spesialis, mung bisa dijadwal maneh ing menit pungkasan lan pungkasane dibatalake amarga owah-owahan asuransi, mula emosional, paling ora. Dadi akeh frustasi bisa nyingkiri kanthi solusi hulu sing prasaja.

Minangka dokter lan ahli bedah saraf, aku wis ana ing sisih liya saka persamaan lan wis ndeleng akeh pasien sing urip ditahan nalika lagi kaiket dening sistem rujukan medis saiki. Operasi wis ditundha, lan pasien disimpen ing ruang tunggu metaforis kanggo wektu sing suwe, kabeh nalika kesehatane saya rusak.

Aku ngerti kudu ana cara sing luwih apik kanggo operate––dadi aku nggawe dhewe.


MedMatch Network minangka pegawe katresnan, lair saka kepinginan kanggo mesthekake yen saben pasien nampa perawatan sing pantes kanthi nyetel kantor dokter supaya sukses.

Sampeyan bisa dipercaya MedMatch Network, ngerti sing saben bagean saka proses wis kasebut kanthi teliti, curated dening salah siji saka dhewe.

Amos-Dare_Medmatch
kita-tema1
Amos Dare MD, FACS
Pendhiri, MedMatch Network Njaluk ing tutul

MedMatch Network vs. eFax​

Kanthi Jaringan MedMatch, sampeyan bisa ngaso kanthi ngerti manawa piranti lunak kasebut ngidini sampeyan:

MedMatch

EHR eFax

Nggawe rujukan

Priksa_Tandha
Priksa_Tandha

Nggawe rujukan elektronik

Priksa_Tandha
Cross_Mark

Pre-kualifikasi asuransi pasien ing jaringan

Priksa_Tandha
Cross_Mark

Lacak sembarang rujukan

Priksa_Tandha
Cross_Mark

Nggawe komunikasi pasien-sentris

Priksa_Tandha
Cross_Mark

Nindakake pertukaran data pasien liwat interoperabilitas EHR

Priksa_Tandha
Cross_Mark

Dadi aman & tundhuk karo Undhang-undhang Cures

Priksa_Tandha
Cross_Mark

MedMatch Network dianggo, sampeyan ngaso

Kanthi eFax, butuh rata-rata patang karyawan full-time kanggo ngatur siji rujukan pasien––nguras sumber daya saka kantor medis sing wis kerja banget.
Sauntara kuwi, nganti 50% Dokter Perawatan Utama ora ngerti manawa pasien kasebut wis ndeleng Spesialis sing dirujuk.
Kanggo industri sing dumadi saka wong-wong sing pengin nylametake nyawa, akeh pasien sing tiba ing retakan.

Refferal_pending_Notes

Carane MedMatch Network Works

… ing pitung langkah gampang.

MedMatch_Network

MedMatch Network vs EHR-eFax

Yen tim Dr. Quinn ngandelake EHR eFax, kemungkinan referral Dan bakal ilang ing shuffle yaiku 50%. Thanks kanggo MedMatch Network, Dan bisa njaluk perawatan sing dibutuhake kanggo ngatasi rasa nyeri sing terus-terusan sadurunge dadi luwih serius.

Medmatch_Medical_Advisor

Babagan MedMatch Network

MedMatch Network minangka jaringan berbasis awan kanthi luwih saka 1.7 yuta profil panyedhiya medis sing bisa digoleki sing nggampangake manajemen rujukan pasien lan ijol-ijolan informasi sing aman. Jaringan MedMatch minangka plug-in manajemen rujukan sing ditingkatake kanggo sistem rekaman kesehatan elektronik (EHR) sing ana.
Umpan balik pasien lan peer-to-peer nambah kinerja praktik lan ngilangi frustasi pasien lan wektu tundha ing proses rujukan lan perawatan.

Iki minangka masa depan kesehatan

Ngomong pamit kanggo dina-dina mindhai, ngunggah, lan muter tag telpon tanpa henti––kabeh kanthi jeneng nglacak rujukan pasien kanthi manual. MedMatch Network wis nggawe piranti lunak rujukan medis elektronik sing pertama, supaya sampeyan bisa ngilangi sistem EHR eFax sing ora efisien.

MedMatch_Konsultasi

MedMatch Network minangka platform rujukan dokter ing ngendi sampeyan bisa

  • Nggawe rujukan pasien elektronik menyang Spesialis lan Layanan Tambahan
  • Pra-kualifikasi mlebu / metu saka asuransi pasien jaringan
  • Lacak nganyari status babagan rujukan
  • Panyedhiya pesen
  • Otomatis ngelingake pasien babagan janjian liwat teks lan email
  • Deleng penilaian peer lan skor profesional saka GP, PCP, lan Spesialis
  • Nggawe lan njaga jaringan panyedhiya sing dipercaya
  • Ijol-ijolan utawa transfer cathetan medis pasien kanthi aman
  • Sambungake sawetara tanggalan kantor kanggo jadwal pasien
  • Gawe serep file menyang awan
  • Integrasi karo cathetan kesehatan elektronik (EHR) sing ana
mlebu demo MMN

Gampang Lacak Referral: Akses
Laporan Konsultasi ing Siji Panggonan

Siji-sijine piranti lunak rujukan medis kanggo nggawe jaringan panyedhiya medis lan profesional. Apa sampeyan minangka Praktisi Umum, Dokter Perawatan Utama, Spesialis, utawa Manajer Kantor Medis, MedMatch Network nggawe proses rujukan Spesialis gampang supaya sampeyan bisa nulungi luwih akeh pasien, mbalekake bathi sing ilang, lan entuk wektu maneh.

Patient_Diagnosis
Refferal_track_Record

Apa sing nunggu ?

Pasien, kantor, lan dompet sampeyan bakal matur nuwun. Mulai dina iki.

Mulai saiki