MedMatchers

 5.0

5200 + PCP, 500 + кардиолози. 600 + дерматолози
200+ физиотерапевти, 200+ центри за сликање
150+ домашни здравствени центри
доверба во мрежата MedMatch

ССМ
Д-р Јордан Абеказис ADAM Рехабилитација
Цитат
Платформата MedMatch ми даде досега невидена алатка за координирање на упатувањата на моите пациенти. Силно го препорачувам како алатка за вклучување на пациентите.
ССМ
д-р Олаеми Осиеми Специјалист за инфективни болести
Цитат
Ова е одлична алатка за отчетни организации за грижа (ACOs).
ССМ
д-р Дејвид Сорија Итна медицина
Цитат
Болниците може да имаат значителна корист со интегрирање на MedMatch во нивниот систем за електронско медицинско досие (EMR) за подобро управување и следење на упатувањата.

Како работи мрежата MedMatch

https://s7y4v8f7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2023/03/Video-Box-1.png
x

Не е лесно да се еПрепише на мрежата MedMatch

… во шест лесни чекори.

 • икона-посета
  Пациентот го посетува својот лекар од примарна здравствена заштита за евалуација
 • Упатување на специјалист кој користи MedMatch
  PCP го упатува пациентот со испраќање линк до давателите на услуги во мрежата
 • На PCP поставувања
  MedMatch им презентира на пациентите опции, прегледи и распореди на добавувачи во мрежата
 • Потсетници за состаноци
  Пациентот избира специјалисти и услуги и закажува состаноци
 • Осигурување и распоред на пациентот
  MedMatch ги ажурира пациентите, PCP, специјалистите и помошните провајдери со известувања
 • Ѕвезда
  Давателот ги гледа пациентите и ги поставува извештаите за консултации/тестови на платформата MedMatch за сите

Мрежа MedMatch Предности

Започнете бесплатен пробен период
Без кредитни картички - Нема договор
90 дневна БЕСПЛАТНА патека

Мрежа MedMatchTM - Вашиот партнер за управување со упатување

Упатување_група

MedMatch Network е подобрениот партнер за управување со упатување за вашата пракса.

Тоа е ефикасно и сигурно решение за управување со упатување на пациенти. Тоа дури и ви овозможува вам и на вашиот пациент да го оцените искуството од консултациите. Оваа суштинска повратна информација ги подобрува перформансите на практиката и ја елиминира фрустрацијата на пациентот во процесот на упатување и третман.

Мрежата MedMatch е заедница на висококвалификувани медицински професионалци достапни за вас во секое време и каде било.

повеќе препораки

Мрежа MedMatchTM наспроти Упатување факс за EHR.

Лесно управувајте со вашиот процес на медицински упатување со MedMatch Network.

MedMatch

EHR eFax

Направете препораки

Нудење услуги
Нудење услуги

Просечно време за закажување и потврдување на состанокот

15 секунди

2 недели

Претквалификувано осигурување на пациенти во мрежата

Нудење услуги
Крст_ознака

Следете ги сите препораки

Нудење услуги
Крст_ознака

Направете комуникации насочени кон пациентот

Нудење услуги
Крст_ознака

Изведете размена на податоци за пациентот преку интероперабилност на EHR

Нудење услуги
Крст_ознака

Бидете безбедни и усогласени со Законот за лекови

Нудење услуги
Крст_ознака

Мрежа MedMatchTM Го автоматизира процесот на упатување.

Автоматизирајте го процесот на упатување

Зголемено задоволство на пациентите

Секој упатен лекар или давател на помошни медицински услуги е оценет од страна на лекарот што упатува по приемот на белешките/резултатите од пациентот и анкетата на пациентот.

Подобри комуникации и следење

Ние помагаме во автоматизирање на процесот на упатување и усогласување на упатувањата на пациентите со претходно квалификувани лекари и даватели на помошни медицински услуги.

Медицинска_картичка
Пациент_упатување

Мрежа MedMatchTM Предност

Како Medmatch се споредува со други решенија за упатување

MedMatch

Други платформи

Распоредот на пациентите директно со давателите на услуги и медицинските лица
услуги

Нудење услуги
Нудење услуги

Упатување од провајдер до провајдер

Нудење услуги
Нудење услуги

Интерфејс на порталот/апликацијата за пациенти со мрежата на добавувачи

Нудење услуги
Крст_ознака

Хостирање и размена на податоци за пациентите

Нудење услуги
Крст_ознака

еПрепише

Нудење услуги
Крст_ознака

Телездравствен приклучок

Нудење услуги
Крст_ознака

ЕЗК интеграција

Нудење услуги
Крст_ознака

Мрежна интероперабилност

Нудење услуги
Крст_ознака
Статистика за упатување

MedMatch го оптимизира вашето време и ресурси

MedMatch користи вештачка интелигенција да се обезбеди ефикасност на упатувањето, организирано управување со упатувањето, подобрена грижа за пациентите и подобро севкупно искуство.

Лекарите и нивните доделени администратори на MedMatch имаат пристап до активен увид на податоци директно од контролната табла на MedMatch. MedMatch ви помага да се фокусирате на критичните фактори за да ги зголемите приходите од вежбање.

Направете, примајте и следете медицински препораки. Управувајте со календари за пракса за една или повеќе локации или повеќе лекари.

Изградете ја вашата висококвалитетна мрежа за упатување денес!

ЗАПОЧНЕТЕ БЕСПЛАТЕН ПРОБЕН ДЕНЕС
Без кредитни картички - без договор - без обврски по БЕСПЛАТНО пробно тестирање

MedMatchers

 5.0

5200 + PCP, 500 + кардиолози. 600 + дерматолози
200+ физиотерапевти, 200+ центри за сликање
150+ домашни здравствени центри
доверба во мрежата MedMatch

Едноставни планови за секого

Дали сте лекар или давател на услуги?

 • Најдете провајдер во распоредот на мрежата на вашите пациенти и следете ги вашите упати за помалку од 15 секунди на платформата MedMatch денес
 • Најдете ги сите ваши извештаи за консултации и тестови на едно место од различни провајдери
Започнете БЕСПЛАТЕН пробен период

Дали сте давател на помошни услуги?

 • Никогаш повеќе не пропуштајте упат од давател или пациент
 • Започнете да ја развивате вашата мрежа онлајн денес!
 • Поврзете се директно со пациентите и лекарите кои ги бараат вашите услуги
 • Автоматизирајте го вашиот распоред
Започнете БЕСПЛАТЕН пробен период

Дали сте пациент?

 • Заштедете време и фрустрација од наоѓање и закажување лекарски преглед
 • Најдете врвни медицински услуги кои го земаат вашето осигурување и распоредете онлајн
 • Останете организирани со сите ваши записи безбедно и на едно место
 • Никогаш повеќе не пополнувајте друг формулар за медицински прием
Дознај повеќе

Најчесто поставувани прашања

Што е MedMatch Network?

MedMatch NetworkTM (TM е надреден) е целосно интегрирано решение од крај до крај што ја олеснува електронската и дигиталната координација на грижата за пациентите и пристапот до евиденцијата на пациентите на безбедна платформа базирана на облак. Платформата е отворена мрежа на соло или групни лекарски практики, исто така адијагностички, терапевтски и помошни даватели на услуги. Платформата се интегрира со интерфејс за веб и мобилна апликација за пациенти.

Како работи MedMatch Network?

Со еден збор, лесно е. Регистрирајте се за MedMatch Network, регистрирајте ја вашата пракса и почнете да правите, следете и управувате со подобрено
препораки – – денес.
Мрежата MedMatch однапред го квалификува осигурувањето на пациентите, автоматски закажува состаноци и им испраќа на пациентите потсетници. Нема повеќе репродукција на ознака на телефонот со други канцеларии. Нема повеќе да се копа низ заостанатите записи за да се најдат дополнителни информации.
Со други зборови, нема повеќе пациенти да се губат во мешањето.

Сè уште имате прашања? Добијте одговори овде