Отфрли го факсот.
Дали сте на MedMatch Network уште?

Засилени медицински препораки за лекари и пациенти

Мрежа MedMatch

Управување со упатување на пациенти и размена на информации

MedMatch_Participants_Network

Нашата мисија

Олеснување на управувањето со упатувањето на пациентите и размената на информации, така што сите пациенти низ целата земја ќе добијат беспрекорен континуитет на нега.

Медицинска_дијагноза_мрежа

Нашата визија

MedMatch замислува свет во кој лекарите и пациентите лесно и безбедно комуницираат и разменуваат здравствени информации за да ја подобрат испораката на здравствена заштита.

MedMatch_Services

Приказната за мрежата MedMatch

Дизајниран од лекари за лекари

Од прва рака знам колку е фрустрирачки тековниот систем за упатување пациенти за сите вклучени. Кога еден мој близок чекаше со месеци за термин за специјалист, за да биде презакажан во последен момент и на крајот да се откаже поради промена на осигурувањето, во најмала рака беше емотивно. Толку многу фрустрации можеше да се избегнат со едноставни, спротиводно решенија.

Како лекар и неврохирург, бев на другата страна на равенката и видов безброј пациенти чии животи беа ставени на мирување додека се обврзани со сегашниот систем за медицински упатувања. Операциите се одложуваат, а пациентите се задржани во метафорични чекални подолги временски периоди, додека нивното здравје се влошува.

Знаев дека мора да има подобар начин за работа – па затоа сам го создадов.


Мрежата MedMatch е труд на љубов, роден од желбата да се осигураме дека секој пациент ќе ја добие грижата што ја заслужува со поставување на лекарски ординации за успех.

Можете да му верувате на мрежата MedMatch, знаејќи дека секој дел од процесот е внимателно куриран од некој ваш.

Amos-Dare_Medmatch
нашата-тема1
Амос Даре MD, ФАКС
Основач, MedMatch Network Стапи во контакт

Мрежата MedMatch наспроти еФакс

Со MedMatch Network, можете да бидете спокојни знаејќи дека софтверот ви овозможува:

MedMatch

EHR eFax

Направете препораки

Знак за штиклирање
Знак за штиклирање

Направете електронски препораки

Знак за штиклирање
Крст_ознака

Претквалификувано осигурување на пациенти во мрежата

Знак за штиклирање
Крст_ознака

Следете ги сите препораки

Знак за штиклирање
Крст_ознака

Направете комуникации насочени кон пациентот

Знак за штиклирање
Крст_ознака

Изведете размена на податоци за пациентот преку интероперабилност на EHR

Знак за штиклирање
Крст_ознака

Бидете безбедни и усогласени со Законот за лекови

Знак за штиклирање
Крст_ознака

Мрежата MedMatch работи, вие одморете

Со eFax, потребни се во просек четворица вработени со полно работно време за да управуваат со едно упатување на пациент – одземаат ресурси од веќе преоптоварените медицински канцеларии.
Во меѓувреме, до 50% од матичните лекари не знаат дали нивните пациенти воопшто го посетиле специјалистот кај кој биле упатени.
За индустријата составена од луѓе кои сакаат да спасат животи, премногу пациенти паѓаат низ пукнатините.

Refferal_pending_Notes

Како работи мрежата MedMatch

… во седум лесни чекори.

MedMatch_Network

Мрежата MedMatch наспроти EHR-eFax

Ако тимот на д-р Квин се потпираше на EHR eFax, веројатноста упатувањето на Ден да се изгуби во мешањето беше 50%. Благодарение на мрежата MedMatch, Ден можеше да ја добие потребната грижа за справување со долготрајната болка пред таа да стане посериозна.

Medmatch_Medical_Advisor

За мрежата MedMatch

Мрежата MedMatch е мрежа базирана на облак со повеќе од 1.7 милиони профили на медицински провајдери што може да се пребаруваат, што го олеснува управувањето со упатувањето на пациентите и сигурната размена на информации. Мрежата MedMatch е подобрен додаток за управување со упатување за постоечките системи за електронска здравствена евиденција (EHR).
Повратните информации од пациентите и од колеги-до-врсници ги подобруваат перформансите на практиката и ја елиминираат фрустрацијата и доцнењето на пациентот во процесот на упатување и третман.

Ова е иднината на здравството

Кажете им збогум на деновите на бескрајно скенирање, поставување и репродукција на ознака на телефонот – сето тоа во име на рачно следење на упатувањата на пациентите. MedMatch Network го создаде првиот целосно електронски софтвер за медицински упатувања, за да можете да го отфрлите вашиот неефикасен EHR eFax систем.

MedMatch_Consultancy

MedMatch Network е платформа за упатување лекар каде што можете

 • Создадете електронско упатување на пациентот до специјалисти и помошни услуги
 • Претквалификувајте се во/надвор од мрежата за осигурување на пациенти
 • Следете ги ажурирањата на статусот на рефералите
 • Даватели на пораки
 • Автоматско потсетување на пациентите за состаноци преку текст и е-пошта
 • Прегледајте ги проценките од колегите и професионалните резултати на општите лекари, ПЦП и специјалистите
 • Воспоставете и одржувајте мрежа на доверливи провајдери
 • Разменете или пренесете безбедно медицинска евиденција на пациентот
 • Поврзете повеќе канцелариски календари за да закажете пациенти
 • Бекап на датотеки во облакот
 • Интегрирајте се со постојните електронски здравствени досиеја (EHR)
регистрирајте се на демо MMN

Лесно следете ги препораките: пристап
Извештаи за консултации на едно место

Единствениот софтвер за медицински упатување кој собира мрежа од медицински провајдери и професионалци. Без разлика дали сте општ лекар, лекар од примарната здравствена заштита, специјалист или менаџер на медицинска канцеларија, MedMatch Network го олеснува процесот на упатување на специјалист за да можете да им помогнете на повеќе пациенти, да ги надоместите изгубените приходи и да го вратите вашето време.

Пациент_Дијагноза
Refferal_track_Record

Што чекаш ?

Вашите пациенти, вашата канцеларија и вашиот паричник ќе ви се заблагодарат. Започнете денес.

Почни сега