MedMatchers

 5.0

5200+PCP, 500+kardiologë. 600+ dermatologë
200+ fizioterapistë, 200+ qendra imazherie
Mbi 150 qendra shëndetësore në shtëpi
besoni në rrjetin MedMatch

PIC
Dr.Jordan Abekasis Rehabilitimi ADAM
Citoj
Platforma MedMatch më ka dhënë një mjet të paprecedentë për të koordinuar referimet e mia të pacientëve. Unë e rekomandoj shumë atë si një mjet për angazhimin e pacientit.
PIC
Dr. Olayemi Osiyemi Specialist i Sëmundjeve Infektive
Citoj
Ky është një mjet i shkëlqyeshëm për Organizatat e Kujdesit të Përgjegjshëm (ACO).
PIC
Dr. David Soria Mjekësia e urgjencës
Citoj
Spitalet mund të përfitojnë ndjeshëm duke integruar MedMatch në sistemin e tyre elektronik të të dhënave mjekësore (EMR) për të menaxhuar dhe ndjekur më mirë referimet.

Si funksionon rrjeti MedMatch

https://s7y4v8f7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2023/03/Video-Box-1.png
x

Është e lehtë për të e-Përshkruaj në rrjetin MedMatch

… në gjashtë hapa të thjeshtë.

 • ikon-vizita
  Pacienti viziton mjekun e kujdesit parësor për një vlerësim
 • Referimi te një specialist duke përdorur MedMatch
  PCP e referon pacientin duke dërguar një lidhje te ofruesit në rrjet
 • Ngarkimet e PCP-së
  MedMatch u paraqet pacientëve opsionet, rishikimet dhe oraret e ofruesve në rrjet
 • Përkujtues takimesh
  Pacienti zgjedh specialistë dhe shërbime dhe rezervon takime
 • Sigurimi i pacientit dhe oraret
  MedMatch përditëson pacientin, PCP-në, specialistët dhe ofruesit ndihmës me njoftime
 • Yll
  Ofruesi sheh pacientin dhe ngarkon raportet e konsultimeve/testeve në platformën MedMatch për të gjithë

Rrjeti MedMatch përfitimet

Filloni një gjykim falas
Nuk ka karta krediti - Nuk ka kontratë
Shtegu 90 ditor FALAS

Rrjeti MedMatchTM - Partneri juaj i Menaxhimit të Referimit

Referimi_Grupi

Rrjeti MedMatch është partneri i përmirësuar i menaxhimit të referimit për praktikën tuaj.

Është një zgjidhje efikase dhe e besueshme e menaxhimit të referimit të pacientit. Madje ju lejon juve dhe pacientit tuaj të vlerësoni përvojën e konsultimit. Ky reagim thelbësor përmirëson performancën e praktikës dhe eliminon zhgënjimin e pacientit në procesin e referimit dhe trajtimit.

Rrjeti MedMatch është një komunitet profesionistësh mjekësorë shumë të kualifikuar të disponueshëm për ju në çdo kohë, kudo.

më shumë referime

Rrjeti MedMatchTM kundrejt Referimit të Faksit EHR.

Menaxhoni me lehtësi procesin tuaj të referimit mjekësor me MedMatch Network.

MedMatch

EHR eFax

Bëni referime

Ofrimi i Shërbimeve
Ofrimi i Shërbimeve

Koha mesatare për të caktuar dhe konfirmuar takimin

Sekonda 15

2 javë

Sigurimi i pacientit i parakualifikuar në rrjet

Ofrimi i Shërbimeve
Kryq_Shënimi

Ndiqni çdo referencë

Ofrimi i Shërbimeve
Kryq_Shënimi

Bëni komunikime në qendër të pacientit

Ofrimi i Shërbimeve
Kryq_Shënimi

Kryeni shkëmbimin e të dhënave të pacientit përmes ndërveprueshmërisë EHR

Ofrimi i Shërbimeve
Kryq_Shënimi

Jini të sigurt dhe në përputhje me ligjin e kurave

Ofrimi i Shërbimeve
Kryq_Shënimi

Rrjeti MedMatchTM Automatizon procesin e referimit.

Automatizimi i procesit të referimit

Rritja e kënaqësisë së pacientit

Çdo mjek i referuar ose ofrues i shërbimit mjekësor ndihmës vlerësohet nga mjeku referues pas marrjes së shënimeve/rezultateve të pacientit dhe anketës së pacientit.

Komunikim më i mirë dhe përcjellje

Ne ndihmojmë në automatizimin e procesit të referimit dhe përputhjen e referimeve të pacientëve me mjekë të parakualifikuar dhe ofrues të shërbimeve mjekësore ndihmëse.

Karta_mjekësore
Pacient_referim

Rrjeti MedMatchTM Avantazh

Si krahasohet Medmatch me zgjidhjet e tjera të referimit

MedMatch

Platforma të tjera

Oraret e pacientëve direkt me ofruesit dhe mjekët
Shërbimet

Ofrimi i Shërbimeve
Ofrimi i Shërbimeve

Referim nga ofruesi në ofrues

Ofrimi i Shërbimeve
Ofrimi i Shërbimeve

Ndërfaqja e portalit/aplikacionit të pacientit me rrjetin e ofruesit

Ofrimi i Shërbimeve
Kryq_Shënimi

Pritja dhe shkëmbimi i të dhënave të pacientit

Ofrimi i Shërbimeve
Kryq_Shënimi

e-Përshkruaj

Ofrimi i Shërbimeve
Kryq_Shënimi

Plug-in për Teleshëndetin

Ofrimi i Shërbimeve
Kryq_Shënimi

Integrimi EHR

Ofrimi i Shërbimeve
Kryq_Shënimi

Ndërveprueshmëria e rrjetit

Ofrimi i Shërbimeve
Kryq_Shënimi
Statistikat e referimit

MedMatch optimizon kohën dhe burimet tuaja

MedMatch përdor inteligjencën artificiale për të siguruar efikasitetin e referimit, menaxhimin e organizuar të referimit, përmirësimin e kujdesit ndaj pacientit dhe një përvojë më të mirë të përgjithshme.

Mjekët dhe administratorët e tyre të caktuar MedMatch kanë qasje në pasqyrë e të dhënave vepruese direkt nga pulti i MedMatch. MedMatch ju ndihmon të përqendroheni në faktorët kritikë për të rritur të ardhurat nga praktika.

Bëni, merrni dhe gjurmoni referimet mjekësore. Menaxhoni kalendarët e praktikës për një ose më shumë vendndodhje ose shumë mjekë.

Ndërtoni rrjetin tuaj të referimit me cilësi të lartë sot!

FILLO NJË PROVË FALAS SOT
Pa karta krediti - pa kontratë - pa detyrime pas provës FALAS

MedMatchers

 5.0

5200+PCP, 500+kardiologë. 600+ dermatologë
200+ fizioterapistë, 200+ qendra imazherie
Mbi 150 qendra shëndetësore në shtëpi
besoni në rrjetin MedMatch

Plane të thjeshta për të gjithë

Jeni mjek apo ofrues?

 • Gjeni një ofrues në orarin e rrjetit të pacientëve tuaj dhe gjurmoni referimet tuaja në më pak se 15 sekonda në platformën MedMatch sot
 • Gjeni të gjitha raportet tuaja të konsultimit dhe testimit në një vend nga ofrues të ndryshëm
Filloni një provë FALAS

Jeni një ofrues shërbimi ndihmës?

 • Asnjëherë mos humbisni një referim nga një ofrues ose pacient përsëri
 • Filloni të rritni rrjetin tuaj në internet sot!
 • Lidhuni drejtpërdrejt me pacientët dhe mjekët që kërkojnë shërbimet tuaja
 • Automatizoni planifikimin tuaj
Filloni një provë FALAS

A jeni një pacient?

 • Kurseni kohë dhe zhgënjimin e gjetjes dhe caktimit të takimit me mjekun
 • Gjeni shërbimet më të mira mjekësore që marrin sigurimin dhe orarin tuaj në internet
 • Qëndroni të organizuar me të gjitha regjistrimet tuaja të sigurta dhe në një vend
 • Mos plotësoni më kurrë një formular tjetër të marrjes mjekësore
Mëso më shumë

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është Rrjeti MedMatch?

MedMatch NetworkTM (TM është mbishkrim) është një zgjidhje plotësisht e integruar nga fundi në fund që lehtëson koordinimin elektronik dhe dixhital të kujdesit për pacientin dhe aksesin në të dhënat e pacientëve në një platformë të sigurt të bazuar në renë kompjuterike. Platforma është gjithashtu një rrjet i hapur praktikash mjekësh të vetëm ose grupor. ofruesit e shërbimeve asdiagnostike, terapeutike dhe ndihmëse. Platforma integrohet me një ndërfaqe të internetit të pacientit dhe aplikacionit celular.

Si funksionon Rrjeti MedMatch?

Me një fjalë, është e lehtë. Regjistrohuni në rrjetin MedMatch, regjistroni praktikën tuaj dhe filloni të krijoni, gjurmoni dhe menaxhoni të përmirësuara
referime––sot.
Rrjeti MedMatch para-kualifikon sigurimin e pacientit, planifikon automatikisht takimet dhe u dërgon rikujtues pacientëve. Nuk ka më luajtje të etiketës së telefonit me zyrat e tjera. Nuk ka më gërmim nëpër regjistrat e mbetura për të gjetur informacione shtesë.
Me fjalë të tjera, nuk ka më pacientë që humbasin në përzierje.

Ende keni pyetje? Merrni përgjigje këtu