Hiq faksin.
Jeni ende në rrjetin MedMatch?

Referime të zgjeruara mjekësore për mjekë dhe pacientë

Rrjeti MedMatch

Menaxhimi i referimit të pacientit dhe shkëmbimi i informacionit

MedMatch_Participants_Network

Misioni ynë

Lehtësoni menaxhimin e referimit të pacientëve dhe shkëmbimin e informacionit në mënyrë që të gjithë pacientët në të gjithë vendin të marrin një vazhdimësi të pandërprerë të kujdesit.

Rrjeti_Mjekësi_Diagnozë

Vizioni ynë

MedMatch parashikon një botë në të cilën mjekët dhe pacientët komunikojnë dhe shkëmbejnë informacion shëndetësor lehtësisht dhe të sigurt për të përmirësuar ofrimin e kujdesit shëndetësor.

MedMatch_Services

Historia e rrjetit MedMatch

Projektuar nga mjekët për mjekët

Unë e di vetë se sa zhgënjyes është sistemi aktual i referimit të pacientëve për të gjithë të përfshirë. Kur një i dashur im priti muaj të tërë për një takim të Specialistit, vetëm për t'u riplanifikuar në minutën e fundit dhe përfundimisht u anulua për shkak të një ndryshimi të sigurimit, ishte emocionale, për të thënë të paktën. Aq shumë zhgënjim mund të ishte shmangur me zgjidhje të thjeshta, në rrjedhën e sipërme.

Si mjek dhe neurokirurg, unë kam qenë në anën tjetër të ekuacionit dhe kam parë pacientë të panumërt, jeta e të cilëve është vënë në pritje ndërsa ata janë të lidhur nga sistemi aktual i referimit mjekësor. Operacionet janë vonuar dhe pacientët janë mbajtur në dhoma pritjeje metaforike për periudha të gjata kohore, ndërsa shëndeti i tyre përkeqësohet.

E dija se duhej të kishte një mënyrë më të mirë për të vepruar – – kështu që e krijova vetë.


Rrjeti MedMatch është një punë dashurie, e lindur nga dëshira për t'u siguruar që çdo pacient të marrë kujdesin që meriton duke ngritur zyrat e mjekëve për sukses.

Ju mund t'i besoni rrjetit MedMatch, duke ditur që çdo pjesë e procesit është kuruar me kujdes nga një prej jush.

Amos-Dare_Medmatch
tonë-tema1
Amos Dare MD, FACS
Themeluesi i rrjetit MedMatch Na Kontaktoni

Rrjeti MedMatch kundër eFax

Me MedMatch Network, mund të jeni të qetë duke ditur se softueri ju lejon të:

MedMatch

EHR eFax

Bëni referime

Shenjë_Cheko
Shenjë_Cheko

Bëni referime elektronike

Shenjë_Cheko
Kryq_Shënimi

Sigurimi i pacientit i parakualifikuar në rrjet

Shenjë_Cheko
Kryq_Shënimi

Ndiqni çdo referencë

Shenjë_Cheko
Kryq_Shënimi

Bëni komunikime në qendër të pacientit

Shenjë_Cheko
Kryq_Shënimi

Kryeni shkëmbimin e të dhënave të pacientit përmes ndërveprueshmërisë EHR

Shenjë_Cheko
Kryq_Shënimi

Jini të sigurt dhe në përputhje me ligjin e kurave

Shenjë_Cheko
Kryq_Shënimi

Rrjeti MedMatch funksionon, ju pushoni

Me eFax, nevojiten mesatarisht katër punonjës me kohë të plotë për të menaxhuar një referim pacienti – duke kulluar burime nga zyrat mjekësore tashmë të mbingarkuara.
Ndërkohë, deri në 50% e mjekëve të kujdesit parësor nuk e dinë nëse pacientët e tyre e kanë vizituar edhe Specialistin tek i cili janë referuar.
Për një industri të përbërë nga njerëz që duan të shpëtojnë jetë, shumë pacientë po bien në të çara.

Referal_në pritje_Shënime

Si funksionon rrjeti MedMatch

… në shtatë hapa të thjeshtë.

MedMatch_Rrjeti

Rrjeti MedMatch vs EHR-eFax

Nëse ekipi i Dr. Quinn mbështetej në EHR eFax, gjasat që referimi i Danit të humbiste në riorganizim ishte 50%. Falë rrjetit MedMatch, Dan ishte në gjendje të merrte kujdesin e nevojshëm për të menaxhuar dhimbjen e vazhdueshme përpara se të bëhej më serioze.

Medmatch_Medical_Advisor

Rreth MedMatch Network

Rrjeti MedMatch është një rrjet i bazuar në renë kompjuterike me më shumë se 1.7 milionë profile ofruesish mjekësor të kërkueshëm që lehtësojnë menaxhimin e referimit të pacientëve dhe shkëmbimin e sigurt të informacionit. Rrjeti MedMatch është shtojca e përmirësuar e menaxhimit të referimit për sistemet ekzistuese të të dhënave elektronike shëndetësore (EHR).
Reagimet nga pacienti dhe nga kolegët përmirësojnë performancën e praktikës dhe eliminojnë zhgënjimin dhe vonesën e pacientit në procesin e referimit dhe trajtimit.

Kjo është e ardhmja e shëndetësisë

Thuaj lamtumirë ditëve të skanimit, ngarkimit dhe luajtjes së pafund të etiketës së telefonit – të gjitha në emër të gjurmimit manual të referimeve të pacientëve. Rrjeti MedMatch ka krijuar softuerin e parë plotësisht elektronik të referimit mjekësor, kështu që ju mund të hiqni dorë nga sistemi juaj joefikas EHR eFax.

MedMatch_Consultancy

Rrjeti MedMatch është një platformë referimi mjeku ku mundeni

 • Gjeneroni referim elektronik të pacientit tek Specialistët dhe Shërbimet Ndihmëse
 • Parakualifikohuni në sigurimin e pacientit brenda/jashtë rrjetit
 • Ndiqni përditësimet e statusit për referimet
 • Ofruesit e mesazheve
 • Kujtoj automatikisht pacientët për takimet me tekst dhe email
 • Rishikoni vlerësimet e kolegëve dhe rezultatet profesionale të mjekëve të përgjithshëm, PCP-ve dhe specialistëve
 • Krijoni dhe mbani një rrjet ofruesish të besuar
 • Shkëmbeni ose transferoni të dhënat mjekësore të pacientit në mënyrë të sigurt
 • Lidhni shumë kalendarë zyre për të planifikuar pacientët
 • Rezervoni skedarët në cloud
 • Integrimi me të dhënat ekzistuese të shëndetit (EHR)
regjistrohu në MMN demo

Ndiqni lehtësisht referimet: Qasja
Raportet e konsultimit në një vend

I vetmi softuer i referimit mjekësor për të mbledhur një rrjet ofruesish dhe profesionistësh mjekësorë. Pavarësisht nëse jeni mjek i përgjithshëm, mjek i kujdesit parësor, specialist ose menaxher i zyrës mjekësore, Rrjeti MedMatch e bën të lehtë procesin e referimit të Specialistëve, në mënyrë që të mund të ndihmoni më shumë pacientë, të rikuperoni të ardhurat e humbura dhe të rifitoni kohën tuaj.

Pacienti_Diagnoza
Refferal_track_Record

cfare po pret ?

Pacientët, zyra juaj dhe portofoli juaj do t'ju falënderojnë. Filloni sot.

Fillo tani