medMatch_Referral_Networking
x

Jaringan MedMatch vs. eFax

Kalayan MedMatch Network, anjeun tiasa santai terang yén parangkat lunak ngamungkinkeun anjeun:

MedMatch

EHR eFax

Jieun rujukan

Cék_Tandaan
Cék_Tandaan

Jieun rujukan éléktronik

Cék_Tandaan
Cross_Mark

Pra-kualifikasi asuransi pasien jaringan

Cék_Tandaan
Cross_Mark

Lacak rujukan naon waé

Cék_Tandaan
Cross_Mark

Jieun komunikasi sabar-centric

Cék_Tandaan
Cross_Mark

Laksanakeun pertukaran data pasien via interoperabilitas EHR

Cék_Tandaan
Cross_Mark

Janten aman & patuh kana Cures Act

Cék_Tandaan
Cross_Mark

MedMatch ngajadikeun otomatis prosés rujukan

Prosés rujukan otomatis

Ngaronjat Kapuasan Pasén

Masing-masing dokter anu dirujuk atanapi panyadia jasa médis tambahan dipeunteun peer ku dokter anu ngarujuk kana nampi catetan / hasil pasien sareng survey pasien.

Komunikasi anu langkung saé sareng Tuturkeun

Urang mantuan ngajadikeun otomatis prosés rujukan tur cocog referrals sabar jeung médis prequalified sarta panyadia ladenan médis ancillary.

Kartu_médis
Pasien_rujukan

Jaringan MedMatch mangpaat

Janten anggota ayeuna

Jaringan MedMatch

Manajemén Rujukan Pasén sareng Bursa Émbaran

MedMatch_Participants_Network

Kumaha MedMatch Network karya

… dina genep léngkah anu gampang.

  • ikon-nganjang
    Pasién nganjang ka dokter perawatan primér pikeun evaluasi
  • Refferal_Time
    MedMatch ngirimkeun panginget janjian ka pasien
  • Propil_pasien
    PCP ngajadikeun rujukan ka spesialis ngagunakeun MedMatch
  • Puzzle_Ikon
    MedMatch pariksa yén spesialis nampi asuransi pasien sareng ngajadwalkeun janjian
  • MedMatch_Cloud_Services
    PCP unggah rékaman pasien liwat platform patuh HIPAA kami
  • Ikon_bintang
    Spesialis ningali pasien sareng ngirim catetan konsultasi ka PCP

MedMatch dirancang pikeun ngajaga anjeun terang unggal léngkah ku ngirim béwara nurutan

MedMatch - Mitra Manajemén Rujukan Anjeun

Referral_Group

MedMatch Network mangrupikeun mitra manajemén rujukan anu ditingkatkeun pikeun prakték anjeun.

Éta mangrupikeun solusi manajemén rujukan pasien anu efisien sareng dipercaya. Malah ngamungkinkeun anjeun sareng pasien anjeun pikeun meunteun pangalaman konsultasi. Eupan balik penting ieu ningkatkeun kinerja prakték sareng ngaleungitkeun frustasi pasien dina prosés rujukan sareng perawatan.

Jaringan MedMatch mangrupikeun komunitas profésional médis anu mumpuni anu sayogi pikeun anjeun iraha waé, dimana waé.

leuwih rujukan

Jaringan MedMatch Program Anggota Piagam

Ngadaptarkeun Program Anggota Piagam MedMatch. Pencét Ieuh diajar leuwih.

Daptar

Referral_statistics

MedMatch Optimalkeun Waktos & Sumberdaya anjeun

MedMatch ngagunakeun kecerdasan jieunan pikeun mastikeun efisiensi rujukan, manajemén rujukan diatur, ningkat perawatan sabar, sarta pangalaman sakabéh hadé.

Dokter sareng pangurus MedMatch anu ditugaskeun gaduh aksés kana wawasan data actionable katuhu ti dasbor MedMatch. MedMatch ngabantosan anjeun fokus kana faktor kritis pikeun ningkatkeun pendapatan prakték.

Jieun, nampi, sareng lacak rujukan médis. Atur kalénder prakték pikeun hiji atanapi langkung lokasi atanapi sababaraha dokter.

Bangun Jaringan Rujukan Kualitas Luhur Anjeun Kiwari!

*

MedMatchers

Ieu naon anu dicarioskeun ku pangguna ngeunaan MedMatch

pic
Dr Mauricio Melhado Cardiologist
harga
Pikeun prakték anyar, platform ieu nawiskeun pisibilitas instan di masarakat
pic
Dr Olayemi Osiyemi Spesialis Panyakit Katular
harga
Ieu mangrupikeun alat anu saé pikeun Organisasi Perawatan Akuntabel (ACOs)
pic
Dr David Soria Kedokteran darurat
harga
Rumah sakit tiasa nguntungkeun sacara signifikan ku ngahijikeun MedMatch kana sistem catetan médis éléktronik (EMR) pikeun ngatur sareng ngalacak rujukan anu langkung saé.